luni, 31 august 2009

Sorin si Crin

Incep cu un mic citat dintrun mare (se vrea ...) contemporan:
"Candidez la Presedintie dupa 12 ani, trei mandate adica, daca ma vrea si lumea si daca o sa ma simt la fel de tanar".
Citatul dateaza de prin noiembrie 2008 adica cu mai putin de 1 an in urma si apartine dl. Sorin Oprescu, care mai nou ne zice ca se gandeste ffff serios sa candideze la Presedintia Romanie. Mda....nu mai are rost sa discutam despre acest personaj din moment ce realizarile lui in calitate de primar nu cred ca sunt nici macar peste medie si lasand la o parte lipsa de verticalitate politica pe care o dovedeste acum.

Vroiam doar sa scot putin in evidenta faptul ca politicienii nostri nu au / nu isi propun un drum clar, bine definit, corect pana la un anumit tel. La noi majoritatea covarsitoare sunt foarte buni la TV sau in campania electorala, stiu de toate dar au rezultate infime ! Altfel spus vorba multa, certuri multe dar rezultate minime.

Apreciez gestul dl. Crin Antonescu de a "renunta la functia de vicepresedinte al Senatului" cu motivatia ca incepe campania electorala si ca nu ar avea timp sa se ocupe si de aceasta si de atributiile din Parlamenent.
Nu vreau sa fiu rau dar imi amintesc ca domnul respectiv avea cea mai slaba prezenta in Parlament si pana acum ca, dehhh, au mai fost si alte alegere....


Concluzie: as vrea niste nemti la conducerea tarii si in parlament !

0 comentarii: