marți, 28 iulie 2009

Partide Partide Partide...

Am dat o raita sa vad cum poti sa-ti exprimi parerea proprie de mic votant pe site-urile principalelor partide politice. Ce sa vezi ....
* site-ul PD-L ( http://www.pdl.org.ro ) e momentan in mentenanta (cel putin de ieri pe la amiaza din ce am vazut eu) dar sigur avea forum (am postat si eu la un moment ridzitsos :) ).
* site-ul PSD ( http://www.psd.ro/ ) e rapid la vedere dar daca dai la sectiunea Forum sa-ti exprimi si tu opiniile, nimeresti intro eroare 404 ( Resursa nu este disponibila <.>Documentul solicitat fie nu mai exista sau nu a existat niciodata pe server.), altfel zis am fost linistit trimis la plimbare.
* site-ul PNL ( http://www.pnl.ro/home.html ) ne ofera destule informatii, link-uri catre blogurile unor parlamentari liberali dar un forum de discutii nu am reusit sa gasesc.

Concluzia este ca, la momentul anului 2009, principalele partide politice din Romania nu prea sunt interesate sa afle pareri directe de la cetatenii votanti preferand, probabil, o abordare direct personala ( aka baile de multime ).

PS: am uitat sa precizez ca exista un partid minuscul <>, de gasit la http://www.partidulpiratilor.ro/ , care are si blog si forum.

0 comentarii: